Meetkunde

Maak kennis met het Kairos Tiener College

Groep 8/klas 6: Ontdek het Kairos Tiener College

Beste leerlingen en ouders van groep 8 en klas 6,

Wees welkom om kennis te komen maken met het Kairos Tiener College. We laten je graag zien wat we te bieden hebben. Je kunt op de volgende wijze kennismaken:

Lesjesmiddag - voor leerlingen van groep 8 en klas 6, aanmelden verplicht

Tijdens de lesjesmiddag krijg je 2 lessen zoals we die ook zouden geven als jullie bij ons op school zitten. Daarnaast is het mogelijk om al je vragen te stellen aan de leraren en enkele leerlingen die ook aanwezig zullen zijn. 

Donderdag 12 november van 15u tot 16u, aanmelden kan via deze link

Donderdag 14 januari van 15u tot 16u, aanmelden kan via deze link

 

Ouderinformatieavond - voor ouders van groep 7 en 8, klas 5 en 6, aanmelden verplicht

Tijdens de ouderinformatieavond geven we informatie over ons onderwijs en de wijze van aanmelden. Ook is er ruimte voor het stellen van alle vragen. In verband met de Corona maatregelen kunnen we helaas maar één ouder per kind ontvangen. 

Donderdag 12 november van 19u tot 20.30u, aanmelden kan via deze link

Donderdag 14 januari van 19u tot 20.30u, aanmelden kan via deze link

 

Opendag - voor leerlingen en ouders van groep 7 en 8, klas 5 en 6, aanmelden verplicht per tijdslot ivm Corona maatregelen

Tijdens de Opendag is het mogelijk om de school helemaal te leren kennen. Het is mogelijk om rondgeleid te worden, er zijn leerlingen en leraren voor het stellen van vragen en er zijn voordrachten en informatierondes voor het stellen van alle vragen. Aanmelden kan via deze link

 

We zijn druk bezig met het inrichtingen van de aanmeldprocedure. Zodra deze bekend is zullen we deze op deze plek vermelden.